Ek-het-myself-eers-ná-my-egskeiding-gevind_result

Ek het myself eers ná my egskeiding gevind

Skei is nie die moeilikste deel nie. Dis die losknoop van die honderde draadjies wat ons aan mekaar gebind het. Ek moes leer myself weer lief kry.

Voor my lê 902 kilometer. Dis ’n ver ent om te stap. Ek durf hierdie 34 dae aan met ’n swaar sak op my rug – en ’n hoop bagasie in my hart. Stadig sit ek die een voet voor die ander in die hoop om ’n nuwe lewe tegemoet te stap.

Dis maar ’n paar dae gelede sedert ons besluit het om te skei. Ons het lank probeer om die kloof tussen ons kleiner te maak. Die besef dat nie jý of hý of julle verhouding so perfek is soos jy gehoop het nie, is swaar.

Die vliegtuigkaartjie Spanje toe is al ’n jaar vantevore bespreek. In ’n dokter se spreekkamer het ek op ’n reisartikel afgekom. Die Camino de Santiago-pelgrimstog het soos een groot avontuur geklink!

‘n Nuwe begin na die besluit om te skei

Vooraf wou baie mense weet hoekom ek so ver wil stap. “Ek wil weer in myself vasloop,” ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!