God se vrede is jou oorwinning

God se vrede is jou oorwinning

“Ek is die goeie herder. Ek ken my skape, en my skape ken My, net soos die Vader My ken en Ek die Vader ken; en Ek lê my lewe af vir die skape.”

(Johannes 10:14-15 )

’n Mens wil nie stilstaan nie. Om te lewe veronderstel beweging. Jy wil die goeie inneem en geniet. As jy probleme het, wil jy hulle agter die rug sit. So gou moontlik. Hoe erger die stres, hoe vinniger wil jy daarvan ontslae raak.

Ervaar jy tans die volle vrede van jou goeie Herder in jou gemoed? As daar slegs die geringste mate van onrus te bespeur is, wag! Moet niks waag nie. Staan doodstil. Wag geduldig met jou oë op jou Herder totdat jy sy stem hoor en Hy jou sy vrede gee.

Daar is ’n reuseverskil tussen ontsteltenis en ‘n vredige gemoed. Die verskil tussen gewaande vrede en Christus se vrede is reusagtig.

Die duiwel doen hom voor as ’n engel van die lig. Hy spoor jou aan tot “regverdige dade” – om te doen wat “reg” is. Al lyk en voel dít wat jy ...

Meld aan

Meld aan – indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Teken in

Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Want Hy het omgesien na sy nederige diensmeisie, en nou sal geslag na geslag my geseënd noem! (Lukas 1:48; NLV) Buiten Maria se loflied wat ...

Ek het die Here aangeroep en Hy het my geantwoord, Hy het my gered uit alle doodsgevare. Dié wat swaar kry, sien op na Hom ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!