Sien God deur die oë van ’n kind

Sien God deur die oë van ’n kind

“Dit verseker Ek julle: As julle nie verander en soos kindertjies word nie, sal julle beslis nie in die koninkryk van die hemel kom nie.”

(Matteus 18:3)

Een seevakansie het ek die kamera gevat, my twee kinders gevolg en net begin kiek. Daardie uit-die-maag-lag-oomblikke oor ’n lastige brander het vir groot sports gesorg. Schalk het vir Jeandré aanhoudend in die lug gegooi dat sy tone omkrul van lekkerkry. Die vreugde is aansteeklik!

Skielik slaan ’n fratsgolf hulle om. Ek, wat die hele gedoente van die kantlyn af aanskou het, het die paniek op mense se gesigte gesien, maar nie een oomblik was ons seuntjie bang nie, want hy was mos veilig in Pappa se arms.

Wanneer ek my kinders vertel van Jona en die vis, glo hulle hy IS deur die vis ingesluk. Om ’n kind te wees en só te kan glo, is bevrydend en ’n voorreg!

Positiwiteit is een van my sterkpunte, maar wanneer jy die harde werklikheid van die lewe begin ervaar, raak dit moeilik om ALTYD met oorgawe te glo en te vertrou.

Soms verkies ek ...

Teken aan

Meld aan indien jy reeds geregistreer is om die volledige artikel te sien.

Teken in

Teken gratis in om volledige artikel te lees indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

“Wat ook al gebeur, Hy is met my” Op sangeres RIANA NEL se geloofspad was daar al baie op- en afdraandes. Sy stap dit dapper ...

Vir die onbekende is ZOË BROWN nie bang nie. Inteendeel, passie, toewyding en selfdissipline help haar om berge te versit. Vir haar is die lewe ...

Scroll to Top

Wen jou deel van R25 000 in samewerking met Voelgoed en Virseker!