Wat die Bybel sê oor ...Krag

Wat die Bybel sê oor … Krag

Moenie op jou eie kragte staatmaak nie. Die boodskap uit die Woord vir jou vandag is: nie deur jou eie krag nie, maar deur sy Gees.

Geweld is nie die antwoord op jou probleme nie

Het jy al probeer om iets met geweld reg te maak? Dis vreemd om hierdie twee woorde in dieselfde sin te lees: geweld en regmaak. Dis duidelik ’n resep vir ’n katastrofe as iemand anders nie ingryp nie.

“Hier is die boodskap van die Here aan Serubbabel: Nie met mag en krag sal jy slaag nie, maar deur my Gees, sê die Here die Almagtige” (Sagaria 4:6).

Eenkeer probeer ek ’n slot oopsluit. Tot my groot frustrasie kry ek dit nie reg nie. Ek draai later die sleutel dat ek bang is dit gaan breek. Ek kap die slot; draai dit na al die kante toe, maar tevergeefs.

Tot my groot verligting stap my oudste seun verby. Hy loer in en vra hoekom ek so stoei. Nadat ek verduidelik het, gee hy ’n vermakerige laggie: “Mam, Mam moet net die pennetjie aan die agterkant van die ...

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Dis moeilik om informasie waaraan ons blootgestel word oordeelkundig te gebruik. Wanneer die pad duister voel, onthou: Ons dien ’n God van wysheid. Wysheid is ...

God wil met elkeen van ons deur sy onvoorwaardelike liefde ’n persoonlike verhouding hê. Hy wil ook hê dat jy sy liefde in jou huwelik ...

Scroll to Top