Koffiekoekies
15 min. + baktyd 7 min.
24 koekies
300 g amandelmeel
50 g amandelsplinters
1 e kakao, opgehoop
1 t sout
1 t koeksoda
200 g amandelneutbotter
6 e rou heuning
2 t vanieljegeursel
1 t opgehoopte sterk
koffiepoeier, of 1 skoot espresso
koffiebone en haselneute vir garnering (opsioneel)
- Stel die oond op 200 °C.
- Berei ’n bakplaat voor met kleefsproei en besprinkel met amandelmeel.
- Meng al die bestanddele saam tot dit egalig gemeng is en ’n stewige deegtekstuur het.
- Neem ’n stuk deeg, rol dit in ’n worsvorm met ’n deursnee van 2 tot 3 cm, sny dan in stukkies van ongeveer 3,5 cm lank.
- Plaas die deegstukkies op ’n bakplaat, met genoeg spasie tussenin.
- Druk ’n vurk in kakao, en gebruik dit dan om elke stukkie deeg plat te druk. Die kakao help dat die deeg nie aan ...
Teken in
Teken gratis in – om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreerd is nie.
Deel die artikel
Méér artikels
Die grootste geskenk wat ek deur Francois se dood gekry het, is die bevestiging van God se bestaan. Die tekens was duidelik. Bly glo in ...
Beskerm my soos die appel van u oog, steek my weg in die skaduwee van u vleuels vir die goddeloses wat my wil oorweldig, die ...