Eet heerlik en gesond aan seekos

Eet heerlik en gesond aan seekos

Seekos is ’n gesonde opsie vir ’n maklike middag- of aandete, maar met die regte voorbereiding is dit ook ’n fynproewersmaaltyd.

Seekos is ‘n veelsydige lekkerny en is ’n treffer op sy eie of by pasta, op toebroodjies, in taco’s en roerbraai.

Vis is ’n uitstekende bron van goeie laevet- en laecholesterol-proteïene, vitamiene, minerale en omega 3-vetsure.

As jy seekos om gesondheidsredes kies, sal die gaarmaakproses en hoe dit voorgesit word, ’n belangrike oorweging wees.

Stokvis, kabeljou, koningklip en tongvis is laag in vet. Dit is raadsaam om altyd eerder die droë geroosterde opsie te bestel. Vra dat hulle nie meel gebruik nie, en geniet dit saam met slaai in plaas van rys of skyfies. Of oorweeg ’n sushi-voorgereg.

Teken aan

Teken aan indien jy reeds ‘n profiel het – om volledige toegang te kry.

Registreer

Registreer (gratis) om volledige toegang te kry – indien jy nie reeds geregistreer is nie.

Deel die artikel

Méér artikels

Eiervrug is nie net ’n uitstekende bron van dieetvesel nie, dit is ryk aan voedingstowwe en laag in kalorieë. Die sonderlinge pers vrug is ’n ...

Ons beplan gewoonlik ’n ete rondom die proteïen. Begin vir ’n verandering by die groente en besluit dan watter proteïen die beste daarmee saamgaan. Ontbyt, ...

Scroll to Top